Parodoje RESTA 2016 bus pristatyti naujausi „Paroc“ sprendimai statybai ir renovacijai

18 bal. 2016
Statybų ir remonto parodos „RESTA 2016” lankytojus izoliacinių sprendimų kompanija „Paroc“ supažindins su nauda, kurią teikia pastatų šiltinimas „Paroc“ akmens vata. Parodos metu balandžio 27-30 dienomis „Paroc“ specialistai pristatys pagrindinių konstrukcijų šiltinimo sprendimus A, A+ ir A++ energinio naudingumo klasės pastatams, pademonstruos naujausią „Paroc“ gaminį PAROC ROL 30 vertikaliai orientuoto akmens vatos plaušo plokštes ir plokščių stogų šiltinimo sistemą PAROC PROOF.

„Paroc“ stende bus eksponuojami tinkuojamų ir vėdinamų sienų konstrukcijų įrengimo pavyzdiniai maketai, rūsių, garažų ir kitų šaltų patalpų lubų šiltinimo sprendiniai, šlaitinių bei plokščių stogų šiltinimo mazgai.

Net 90 procentų savo laiko mes praleidžiame pastatuose, todėl mūsų gyvenimo kokybė tiesiogiai priklauso nuo to, kokioje aplinkoje, kokiose patalpose mes gyvename,- sako „Paroc“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims dr. Audronė Endriukaitytė. – Kokybiška, sveika ir saugi gyvenamoji aplinka – tai ne prabanga, bet būtinybė“.

Daugiau sužinosite apsilankę parodoje RESTA 2016, 5 salėje, „Paroc“ stende.

Paroc stendas