Paroc Eksploatacinių Savybių Deklaracijos jau mūsų internetinėje svetainėje

20 birž. 2013
Declaration of PerformancePagal naują ES Statybos produktų Reglamentą, CE ženklinimas taps privalomu visose Europos Sąjungos šalyse statybos produktams, kurie turi harmonizuotus produkto standartus arba kuriems gamintojai yra gavę Europinį Techninį Liudijimą (ETL). Produkto savybės, kurias apima CE ženklinimas, nuo 2013 m. liepos 1d. turi būti deklaruotos pagal vieningą Eksploatacinių Savybių Deklaraciją.
Mūsų produktai jau yra ženklinami CE ženklu, taigi reikia tik deklaruoti produktų savybes pagal vieningą Eksploatacinių Savybių Deklaraciją. Ši deklaracija apima visas privalomąsias savybes visoms produktų grupėms, o taip eksploatacines savybes pagal harmonizuotus standartus.

Paroc Eksploatacinių Savybių Deklaracijos jau prieinamos mūsų internetinėje svetainėje. Mūsų klientams nuorodą su internetinės svetainės adresu pateiksime kartu su krovinį lydinčiais dokumentais. Eksploatacinių Savybių Deklaracijos numeris taip pat bus atspaustas ir produkto etiketėje, kad, esant reikalui, būtų galima greitai rasti dokumentą.

Naujas Statybos Produktų Reglamentas yra privalomas visoms Paroc produktų grupėms, išskyrus tuos papildomus statybos produktus, kurie neturi harmonizuoto produkto standarto.

Nuoroda į Eksploatacinių Savybių Deklaracijas: www.paroc.lt/eksploataciniu-savybiu-deklaracija