Parodoje RESTA 2014 pristatomi „Paroc“ sprendimai energiškai efektyviai statybai ir renovacijai

15 bal. 2014
Prisistatydama parodoje „RESTA 2014” „Paroc“ atkreipia dėmesį į tai, kad statistiškai net 90 procentų savo laiko mes praleidžiame pastatuose: biuruose, namuose, parduotuvėse ir kitose patalpose. Todėl labai svarbu, kad mūsų gyvenamoji aplinka būtų saugi, sveika ir patogi.

Šiemet „Paroc“ atnaujino visą tinkuojamų sienų gaminių grupę. Buvo sukurtos naujos plokštės PAROC Linio 10 ir PAROC Linio 15 bei vertikaliai orientuoto plaušo plokštės PAROC Linio 80. Tai yra nedegios, apkrovą laikančios, ypač efektyvios šilumos izoliacijos plokštės, skirtos tiek renovuojamų tiek ir naujai statomų pastatų sienų šiltinimui, kai fasado apdaila yra plonasluoksnis tinkas.

Kita naujovė, tai – kompleksinė, pilna pastatų atitvarų sandarinimo sistema „PAROC® Conci™“, sudaryta iš medžiagų ir sprendinių pagrindinėms pastato dalims sandarinti, tiek sienoms, tiek stogui, tiek ir langams, durims bei kitiems sandarumo sluoksnį kertantiems elementams.

Besistatantiems arba remontuojantiems individualius gyvenamuosius namus „Paroc“ pristato patirtį modernizuojant individualius gyvenamuosius būstus Šiaurės bei Skandinavijos šalyse. „RenZero“, tai – pavyzdiniai, eksperimentiniai projektai, kurių metu seni, pokarinės statybos individualūs namai buvo modernizuoti iki energiškai efektyvių namų.

Be to, „Paroc“ supažindina su techninės izoliacijos naujovėmis, gaminiais, skirtais ŠVOK (HVAC) įrangos izoliavimui: ŠVOK sistemoms skirtais izoliacijos gaminiais su specialia „GreyCoat“ danga bei lipniais dembliais PAROC Hvac Lamella Mat AluCoat Fix.

Parodoje „RESTA 2014” pristatoma ir naujų sprendimų fasadams iš daugiasluoksnių, taip vadinamų kompozicinių, „sandwich” tipo plokščių. Tai – „PAROC Built-on™“ fasadų įrengimo sistema, kai ant kompozicinių plokščių montuojamos pageidaujamos apdailos dangos: nuo keraminių plytelių, stiklo, medienos iki plieno lakštų ar plytų.

Maloniai kviečiame aplankyti mus 5-oje salėje, stendo Nr. 5. A02.