Naujos PAROC WR tipo plokštės ir dembliai pramonei

21 rugs. 2021

Paroc WR

Pramoninės įrangos ir vamzdynų izoliacija dažnai būna veikiama vandens, drėgmės ar kitų skysčių. Taip yra sukuriamos palankios sąlygos vykti korozijai po izoliacija, angl. CUI (corrosion under insulation).

Korozija po izoliacija reiškia bet kokį metalinių paviršių rūdijimą, kylantį dėl drėgmės, kuri atsiranda ir kaupiasi ant išorinio izoliuotų vamzdynų ar įrangos paviršiaus. Tai itin opi problema pramonės įmonėms, veikiančioms tiek sausumoje, tiek ir jūroje, įskaitant naftos ir dujų gavybos, perdirbimo bei energijos gamybos sektorius.

Pramonės įrengimų techninės priežiūros specialistai pripažįsta, kad išvengti korozijos po izoliacija geriausiai padeda vandenį atstumiantys izoliacijos gaminiai.

Būtent todėl Paroc pramonei skirtų gaminių asortimentą papildėme naujomis PAROC Pro Slab WR tipo plokštėmis ir PAROC Pro Wired Mat WR dembliais. Pačiame gaminio pavadinime nurodyta maksimali eksploatavimo temperatūra padės lengviau pasirinkti konkrečiam atvejui tinkamą gaminį. Naujųjų WR tipo plokščių ir demblių vandens įgeriamumas yra net 10 kartų mažesnis už griežčiausią standartą (EN13472/24h). Taip pat buvo nustatytas perpus mažesnis vandens įgeriamumas pagal EN13472/24h standartą lyginant su artimiausiu konkuruojančiu gaminiu.

Daugiau informacijos apie PAROC WR tipo gaminius rasite čia >>