Vilniaus pakraštyje sužaliuos PAROC darbuotojų pasodintas miškas

28 bal. 2023

Miško sodinimas

 

Balandžio antroje pusėje minint Pasaulinę Žemės dieną, pavasario lygiadienį, Vilniaus PAROC kolektyvas pasitiko nuotaikingu ir darbščiu miškasodžiu.

Balandžio 24 dieną netoli Vilniaus esančiuose Nemenčinės miškuose, Taurijos girinkijoje, PAROC komanda pušų ir eglaičių sodinukais apsodino 1,2 ha plotą. Iš viso pasodino per 5 tūkst. medžių sodinukų.

Šio renginio iniciatorė Paroc aplinkosaugos vadovė Žydrūnė Kukenienė jau ne pirmus metus bendradarbiauja su Valstybinių miškų urėdija (VMU), organizuojančia Nacionalinius miškasodžius. „Tai jau ne pirmas kartas kai mūsų kompanija prisijungia prie iniciatyvos prisidėti prie žalesnės Lietuvos kūrimo. Džiaugiuosi, kad labai noriai dalyvauja ne tik PAROC darbuotojai, bet ir jų šeimos nariai ir mums pavyko suburti 50-ties entuziastų kolektyvą“ sako Žydrūnė.

Kiekviena diena mums yra nauja galimybė taupyti energiją, tausoti resursus ir priimti sprendimus, padėsiančius išsaugoti mūsų planetą. Dirbame kartu, kad sumažintume neigiamą ir plėstume teigiamą poveikį mus supančiai aplinkai. PAROC gaminiai prisideda prie tvarumo, nes kuria energiją taupančią, nedegią ir triukšmą slopinančią aplinką.