PAROC Hvac GreyCoat – finansiškai patrauklus ir gaisro požiūriu saugus sprendimas HVAC (ŠVOK) izoliavimui

13 gruod. 2013

Ten kur šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemos yra matomos, pavyzdžiui, prekybos centruose, viešuosiuose pastatuose ar sporto salėse reikalingas gaisro požiūriu saugus, švarus, dailus ir estetiškas galutinis rezultatas. „PAROC Hvac GreyCoat“ gaminiai padės jums pasiekti šį rezultatą be papildomos apdailos dangos ar dažymo, o dėl greito įrengimo jūs sutaupysite ir laiko, ir pinigų.

HVAC GreyCoat

„GreyCoat“ – tai nauja šviesiai pilkos spalvos danga HVAC (ŠVOK) gaminiams padengti. „PAROC GreyCoat“ danga sulaiko vandens garus, todėl šia danga padengtas plokštes, demblius ir vertikaliai orientuoto plaušo demblius taip pat galima naudoti ir apsaugai nuo kondensato.

„PAROC Hvac GreyCoat“ gaminiai priskiriami A2-s1, d0 degumo klasei, o tai reiškia, kad šie gaminiai neskatina užsiliepsnojimo, išskiria labai mažą dūmų kiekį, o liepsnojančių lašelių nesusidaro.

Gaminiai su „PAROC GreyCoat“ danga – tai greitas ir paprastas būdas estetiškai išvaizdai pasiekti be papildomo dažymo ar apdailinimo kitomis apdailos medžiagomis. „PAROC Hvac GreyCoat“ gaminiai kevalai ir juosta sudaro vieningą ir išbaigtą paprastai įrengiamą sistemą. Šiuos gaminius naudojant apsaugai nuo kondensato, sandarinimui turi būti naudojama „GreyCoat“ juosta.

 

Daugiau informacijos:
Raimondas Norkus, Pardavimų vadovas techninei ir jūrinei izoliacijai tel. +370 5 2740017