PAROC® Cortex™ ir Paroc® Cortex One™ nedegios šilumos izoliacijos ir apsaugos nuo vėjo plokštės daugiaaukščių pastatų vėdinamoms sienoms

08 bal. 2013

PAROC Cortex Bendrovė „Paroc“ Lietuvos rinkoje pristato PAROC® Cortex ™ ir PAROC® Cortex One™ šilumos izoliacines plokštes. Šios izoliacinės plokštės yra padengtos specialia danga, kuri yra nedegi ir mažai laidi orui.

PAROC® Cortex™ yra skirta daugiaaukščių pastatų vėdinamų sienų šilumos izoliacijos iš universalių plokščių apsaugai nuo vėjo. PAROC® Cortex One™ yra šilumos izoliacijos plokštė skirta, daugiaaukščių pastatų vėdinamų sienų šiltinimui.

 

Šių plokščių paviršius padengtas specialia plėvele, kuri efektyviai apsaugo šilumos izoliacijos sluoksnį nuo vertikalaus ir skersinio oro srautų, taip išsaugant visas šilumos sluoksnio izoliacines savybes".

Be to, tai puiki apsauga nuo atmosferos kritulių, ar kito neigiamo poveikio konstrukcijoms. Pagal degumo klasę šis gaminys atitinka A2–s1,d0, tokiu būdu tenkindamas „Gaisrinės Saugos Pagrindinius reikalavimus“ ir gali būti naudojamas visų pastatų vėdinamų sienų konstrukcijose be jokių apribojimų. „Su šiomis plokštėmis patogu dirbti, jas lengva pjaustyti. Sumontuotų plokščių siūlės, angokraščiai bei pastato kampai yra apklijuojami tam skirta specialia lipnia juosta, taip užtikrinant sandarų, vientisą šilumos izoliacijos ir apsaugos nuo vėjo sluoksnį ir žymiai sumažinant galimus šilumos nuostolius per atitvaras” – sako „Paroc“ komunikacijos ir rinkodaros vadovė Europai ir Baltijos šalims dr. A.Endriukaitytė.

Daugiau informacijos:

Dr. Audronė Endriukaitytė, „Paroc“ komunikacijos ir rinkodaros vadovė Europai ir Baltijos šalims,
tel. + 370 5 2740026  

www.paroc.lt