Pristatyta pastatų atitvarų sandarinimo sistema „PAROC® Conci™“

12 kov. 2014
Izoliacinių sprendimų kompanija „Paroc“ pristatė kompleksinę sistemą pastatų atitvarų sandarinimui. „PAROC® Conci™“ sistemą sudaro medžiagos ir sprendiniai pagrindinių pastato dalių sandarinimui: sienoms ir stogui bei sandarumo sluoksnį kertantiems elementams.

Šiltinant pastatus svarbus yra ne tik šilumos izoliacijos sluoksnio storis ar šiltinimo spendimas, bet taip pat labai svarbus yra pastato sandarumas. Todėl „Paroc“ ir sukūrė sistemą „PAROC® Conci™“, kurią sudaro gaminiai, leidžiantys užtikrinti pastato atitvarų sandarumą.

Įrengus sandarius apsaugos nuo vėjo bei oro ir vandens garų izoliacijos sluoksnius išorinėse pastato konstrukcijose šaltas oras iš lauko negali patekti į pastatą, o šiltas negali išeiti laukan. Be to, tokioje sandarioje konstrukcijoje šilumos izoliacijos sluoksnis veikia itin efektyviai, nes nėra veikiamas nepageidaujamos drėgmės.

„PAROC® Conci™“ leidžia sukurti vientisą sandaraus pastato apvalkalą, kuris didina jo energinį efektyvumą. Tokiu būdu sukuriama daugiau komforto, nes sandariame pastate nebus šalto oro pritekėjimų, skersvėjų ir šaltų paviršių. Taip pat pastatas bus ilgaamžiškesnis, kadangi sandaraus pastato konstrukcijos yra apsaugotos nuo žalingo drėgmės ir kondensato poveikio. Visos
„PAROC® Conci™“ sistemos medžiagos yra itin kokybiškos ir sukurtos kaip vientisas, kompleksinis, patikimas ir efektyvus sprendimas.