2014 m. „Paroc“ tvarumo ataskaitoje – apie gaisrinę saugą ir didesnį energinį efektyvumą

30 bal. 2015

„Paroc“ paskelbė 2014 m. tvarumo ataskaitą. Joje išsamiai pristatytos bendrovės ilgalaikės ekonominės, socialinės ir aplinkosauginės vertės kūrimo programos.

Paroc tvarumo ataskaita 2014

Toliau išvardinti svarbiausi 2014 m. „Paroc“ veiklos momentai penkiose pagrindinėse bendrovės veiklos srityse: klientų aptarnavimo, augimo, inovacijų, efektyvumo ir tvarumo, bei žmonių apskritai.

  • Įgyvendintos tolesnės darbuotojų sveikatos ir saugos (DSS) priemonės, kurios padėjo sumažinti nelaimingų atsitikimų ir nedarbo dėl ligos dienų skaičių. Šioje srityje toliau dirbame, kad pasiektume savo strateginį tikslą – nė vieno nelaimingo atsitikimo. 
  • Bendrovės vidinio energinio efektyvumo didinimas: vien per 2014 m. energijos vartojimą grupės mastu sumažinome tiek, kad išmesto CO2 kiekis sumažėjo kiekiu, kurį per metus išskiria beveik 2 mln. šeimos automobilių. 
  • Imtasi sėkmingų veiksmų didinant gaisrinės saugos Europos gyvenamuosiuose ir kituose pastatuose svarbos suvokimą ir skatinant vieningų ir šiuolaikiškų gaisrinės saugos normų kūrimą.

Visą „Paroc“ 2014 m. tvarumo ataskaitą skaitykite čia >>