„Paroc“ pristatė naują sistemą plokščiųjų stogų šiltinimui

24 kov. 2016
Izoliacinių sprendimų kompanija „Paroc“ sukūrė naują vertikaliai orientuoto akmens vatos plaušo gaminį PAROC ROL ir pristatė naują plokščių stogų šiltinimo sistemą PAROC PROOF. Tiek naujai statomiems, tiek ir renovuojamiems pastatams skirta PAROC PROOF sistema leidžia pagreitinti plokščių stogų šiltinimo darbus, užtikrina patikimą, ilgaamžį ir efektyvų plokščių stogų izoliavimą.

A, A+ ir A++ klasės pastatams skirta PAROC PROOF plokščiųjų stogų šiltinimo sistema buvo sukurta siekiant palengvinti statybininkų darbą ir supaprastinti tokių stogų įrengimą.

PAROC PROOF sistemą sudaro dviejų tipų plokštės: tai PAROC ROB 80 ir naujosios PAROC ROL 30 plokštės. PAROC ROB 80 statybininkams yra gerai pažįstamos ir šiandien naudojamos kaip viršutinė plokščiojo stogo plokštė ant kurios yra įrengiama ritininė prilydoma ir mechaniškai pritvirtinama danga. PAROC PROOF sistemoje naudojame 30 mm storio PAROC ROB 80 plokštę. Naujoji PAROC ROL 30 – tai vertikaliai orientuoto plaušo plokštė, kurios storis yra parenkamas skaičiavimais, kad atitiktų norminius reikalavimus. Šios plokštės storio ribos kinta nuo 210 mm iki 440 mm, tad sėkmingai galime apšiltinti visų tipų A, A+ ir A++ energinio naudingumo klasės pastatų plokščiuosius stogus.