„Paroc“ švenčia 80 metų jubiliejų

13 saus. 2017
Šiemet sukanka 80 metų, kai Švedijoje pradėta gaminti akmens vata. Visus 2017-uosius metus „Paroc“ švęs savo ilgos istorijos sukaktį, įvairių sričių technologijų bei inovatyvių izoliacijos sprendimų kūrimo patirtį. Šis jubiliejus – puiki proga apžvelgti mūsų pasiekimus.

Savo sukaktį „Paroc“ mini kartu su Suomija, kuri švenčia savo 100 m. valstybės jubiliejų. Suomijos šimtmečio minėjimo metais surengtas „Lahti 2017“ FIS pasaulio slidinėjimo čempionatas bus didžiausias renginys, o „Paroc“ bus vienas iš jo tarptautinių rėmėjų.

„Mums didelė garbė paremti tokį reikšmingą tarptautinį sporto renginį, kuris įvyks tais pačiais metais, kai Suomija švęs 100 m. nepriklausomybės sukaktį. Remdami šį renginį, taip pat gauname puikią progą paminėti „Paroc“ 80 m. jubiliejų”, - sako Olga van Iterson, „Paroc Group“ Rinkodaros ir komunikacijos direktorė.

Didelį impulsą rėmimo bendradarbiavimui suteikia bendras siekis vystyti tvarią plėtrą, pvz., efektyviai vartojant energiją ir medžiagas. „Lahti 2017“ renginio rengėjai siekia, kad jis taptų tvaraus reginio pavyzdžiu. Lygiai taip pat ir „Paroc“ bendrovė per visą savo istoriją, pasitelkdama nuolatinę inovaciją bei siekį kurti geresnę aplinką, stengėsi skatinti tvarią plėtrą.

Šimtmečio pasaulio čempionatas vyks 2017 m. vasario 22 – kovo 5 d. Lahti mieste, Suomijoje.