Nauji gaminiai pramonės procesams

14 geg. 2020

PAROC Pro

Pramonei skirtų PAROC Pro armuotų demblių grupę ką tik papildė nauji gaminiai, pasižymintys dar geresnėmis savybėmis. PAROC Pro Wired Mat 660 ir PAROC Pro Wired Mat 680 armuotų demblių dar mažesnis šiluminis laidumas ir aukštesnė maksimali eksploatavimo temperatūra.

PAROC Pro Wired Mat 660 ir 680 yra nedegūs armuoti akmens vatos dembliai, skirti aukštos temperatūros pramonės procesų šilumos izoliavimui: vamzdynams, vožtuvams, sklendėms, turbinoms, slėginiams indams, katilų sienoms ir denginiams, taip pat šilumokaičiams ir priežiūros dangčiams.

Dėl nedidelio laidumo orui, atsparumo drėgmei, ir didelio gniuždymo stiprio, PAROC Pro Wired Mat dembliai puikiai tinka izoliuoti tiek horizontalias, tiek vertikalias konstrukcijas bei vamzdynus.

Šiuo metu gaminami armuoti dembliai PAROC Pro Wired Mat 80 ir PAROC Pro Wired Mat 100 bus palaipsniui keičiami naujaisiais gaminiais PAROC Pro Wired Mat 660 ir PAROC Pro Wired Mat 680. Be to, nauji armuoti dembliai yra gaminami ir su aliuminio danga kaip ir senieji dembliai. Todėl jau dabar rekomenduojame projektuose numatyti naujųjų armuotų demblių su geresnėmis savybėmis, naudojimą.